مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

بستنی شکلاتی



 

 

بستنی شکلاتی

 

 

توصیه میکنیم به دستور تهیه این بستنی خوشمزه توجه فرمایید.

 


مواد لازم:

 

 

خامه
2 پیمانه
پودر کاکائو
یک سوم پیمانه به اضافه 2 قاشق غذاخوری
اسانس وانیل
1 قاشق چای خوری
شکلات نیمه شیرین خرد شده
50 گرم
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر یک و نیم پیمانه

 


طرز تهیه:

 

۱ - خامه و پودر کاکائو را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا مایه یک دست شود.


۲ - ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کف شیر ظاهر شود.


۳ - ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید تا کاملا ذوب و یک دست شود.


۴ - در ظرف دیگری زرده تخم مرغ ، شکر و وانیل را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا سبک و پفکی شود. به طور تدریجی مخلوط داغ خامه و پودر کاکائو را روی زرده تخم مرغ بریزید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ نبندد. در صورتی که تخم مرغ بست آن را از روی صافی رد کنید.


۵ - در این مرحله ظرف را روی ظرف دیگری حاوی آب در حالت جوش قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مانند فرنی سفت شود. آن را از روی حرارت بردارید و برای چند دقیقه هم زدن را ادامه دهید تا بیش از اندازه نپزد. پس از خنک شدن در فریزر قرار دهید.هر۳۰ تا ۴۰ دقیقه ظرف را از فریزر بیرون بیاورید و هم بزنید تا یخ آن از بین برود. این عمل را باید حداقل ۴ تا ۵ بار تکرار کنید.